Jessica Alba on tyrmäävän seksikäs myös raskaana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkaunotar Jessica Alba nähtiin äskettäin Suomessakin samanaikaisesti kahdessa elokuvassa, kun hän tähditti sekä Machete että Pienin painajainen perheessä -elokuvia. Niiden myötä Jessican osakkeet nousivat viihdelehdissä, mutta nyt neitokainen viettää jo taukoa julkisuudesta.

Jessica Alba on nimittäin parhaillaan raskaana. Äskettäin 30 vuotta täyttänyt kaunotar kuvattiin New Yorkissa Savage Beauty Costume -gaalassa, jonne hän raskaudestaan huolimatta osallistui. Jessica olikin illan seuratuimpia kaunottaria, sillä hän suorastaan sädehtii nykyisin.

Taannoin Jessica kertoi ettei pidä itseään seksisymbolina, mutta myönsi seksikkään naisen maineen hivelevän perheenäidin itsetuntoa. Alba paljasti äskettäin myös vähemmän mairittelevia puolia itsestään, sillä hän kertoi olevansa hyvin mustasukkainen miehestään Cash Warrenista. Jessica paljasti tulevansa hulluksi, jos näkee miehensä flirttailevan toisten naisten kanssa.