Morsian jätti alttarilla – sulhanen vaatii jättikorvauksia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lukemattomissa elokuvissa on vuosien varrella nähty kuinka morsian tai sulhanen on tullut toisiin ajatuksiin häissä juuri h-hetkellä ja ilmoittanut häiden peruuntumisesta. Nyt tuollainen tilanne on sattunut myös tosielämässä italialaiselle pariskunnalle.

30-vuotias morsian ei itse ilmestynyt lainkaan paikalle, vaan hän oli pyytänyt veljeään ilmoittamaan häiden peruuntumisesta ja siitä että morsian on rakastunut toiseen mieheen. 32-vuotias sulhanen on nyt haastanut morsiamen oikeuteen ja vaatii tältä peräti 500.000 euron korvauksia.

Mies perustelee vaatimustaan yllätyseron aiheuttamilla taloudellisilla ja henkisillä menetyksillä, koska hänet jätettiin perheen, ystävien ja sukulaisten edessä alttarilla. Oikeuteen jätetyn kanteen mukaan sulhanen tarvitsi järkytyksensä takia myös sairaalahoitoa. Vastaavia eroja on häissä tapahtunut aiemmin myös Italiassa, mutta nyt kyseessä on ensimmäinen kerta, kun eroa puidaan oikeudessa.