Nicole Scherzinger paljasteli rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulun The Pussycat Dolls -tanssiryhmän keulahahmo Nicole Scherzinger ilmoitti pari viikkoa sitten tanssiryhmänsä lopullisesta hajoamisesta vuosia kestäneiden ongelmien ja miehistönvaihdosten jälkeen.

Formulatähti Lewis Hamiltonin kanssa seurusteleva Nicole Scherzinger on nyt poseerannut GQ-lehden Intian version sivuilla rohkeissa kuvissa. Niissä tumma kaunotar poseeraa yläosattomissa vain hiukset muotojensa peittona sekä erittäin paljastavassa harmaassa paidassa.

Nicole Scherzinger työskentelee parhaillaan oman soolomateriaalinsa parissa. Alunperin soololevyn piti ilmestyä jo vuonna 2007, mutta silloin soololevystä tehtiinkin yllättäen uusi Pussycat Dolls -albumi. Nicolen huhuttiin taannoin myös olevan vahvoilla X Factor -ohjelman jenkkiversion tuomaristoon.