Pornografiaa löytyy myös tunnetuista rakennuksista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Barcelonassa sijaitseva näyttävä maamerkki Torre Agbar muistuttaa monien mielestä hieman liikaa hieromasauvaa, jota naiset käyttävät seksuaalista mielihyvää saadakseen. Maamerkki on tuttu myös monille suomalaisille, mutta se ei suinkaan ole ainoa vastaavia mielleyhtymiä tuova tunnettu rakennus.

Nyt amerikkalainen verkkojulkaisu The Smoking Jacket on koonnut yhteen kuvagalleriaan ympäri maailmaa muutamia sellaisia tunnettuja rakennuksia ja rakennelmia, joista voidaan hieman vähemmälläkin mielikuvituksella saada aikaan kaksimielisiä ajatuksia. Sellaisia löytyy maailmalta yllättävän paljon.

Kalifornian San Clementessä autoilijat ovat saaneet jo vuosikymmeniä hieraista silmiään nähdessään San Onofren ydinlaitoksen muodot. Lisäksi Pekingin olympialaisten olympiastadioniksi oli aikoinaan ehdolla rakennelma, joka toi elävästi mieleen naisen ulkosynnyttimet. Se ei kuitenkaan ollut voitokas lopullista konseptia päätettäessä. Myös Qatariin rakennetun Al-Khor -stadionin suunnittelussa on ollut mukana samankaltaisia ehdotuksia.