Miss USA rusikoitiin wrestling-kehässä

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvallat sai taannoin jälleen uuden missikaunottaren, kun Dearbornissa, Michiganissa, asuva Miss Michigan, Rima Fakih, kruunattiin Miss USA 2010 -tittelillä. Fakih on kuitenkin syntynyt Yhdysvaltojen sijaan Sfrifassa, Libanonissa.

Valinta nostatti Yhdysvalloissa otsikoita erityisesti siksi, että hän on ensimmäinen muslimi, joka on saanut Miss USA -tittelin. Missivuotensa aikana Rima on osoittanut olevansa hieman toista maata kuin monet sievistelijämissit. Hän osallistui taannoin esimerkiksi WWE Tough Enough -realityohjelmaan, jossa julkkiksia rusikoidaan monin tavoin. Myös missikaunotar sai kyytiä wrestling-kehässä.

– Yllätin monet ottamalla osaa ohjelmaan. Olen kuitenkin pelottomuuden lähettiläs ja halusin näyttää maailmalle minä Miss USA voin olla kova. Tässä tosin auttoi se, että olin lapsena suuri wrestling-fani, Rima Fakih kertoi ohjelmassa.

24-vuotias Fakih vakuutti missifinaalissa tuomarit ja kotikatsomot. Iltapukukierroksella hän kompuroi lavalla, mutta se ei vaikuttanut lopputulokseen. Rima Fakih kertoi saaneensa äidiltään ja ohjaajaltaan rahallista tukea osallistuakseen kilpailuun. Muussa tapauksessa hän olisi joutunut myymään autonsa. Nyt Fakih on kuitenkin Miss USA, ja hänen rahahuolensa taitavat olla ainakin toistaiseksi ohi. Ensimmäiseksi perintöprinsessaksi nimettiin Miss Oklahoma Morgan Woolard.