Seksillä yllättävä vaikutus miesten elinvuosiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ihmiset ovat aina tienneet, että aktiivinen seksielämä on hyväksi terveydelle, mutta nyt asiasta on saatu lisää mielenkiintoisia tutkimustuloksia. Tuoreen selvityksen mukaan miehet elävät nimittäin pidempään mikäli harrastavat aktiivisesti seksiä. Mutta ei siinä vielä kaikki.

Italialainen tutkimus osoitti kuitenkin myös erään olennaisen seikan, sillä tutkimusjohtaja Emmanuele Janninin mukaan miehet elivät pidempään ainoastaan silloin jos he pysyivät uskollisina puolisolleen. Terveellinen seksielämä yhden kumppanin kanssa ehkäisee miehiä sairastumasta sydän ja verisuonitauteihin.

– Lisäntynyt seksielämä tuottaa enemmän testosteronia, joka ehkäisee masennusta ja suojaa sydän- ja verisuonitaudeilta. Puolisoitaan pettävillä on huonompi terveys, koska he ovat alituisesti tekemisissä uskottomuuden aiheuttaman stressin kanssa, Emmanuele Jannini kertoi Telegraph-lehdelle.