Tänään tv:ssä: Supertähdet hyytävässä menestystrillerissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänään MTV3 esittää kello 22.35 alkaen yhden Hollywoodin maineikkaimmista menestystrillereistä, kun Martin Scorsesen ohjaama Cape Fear tuo jännitystä kotikatsomoihin. Vuonna 1991 ensi-iltansa saanut elokuva sai aikoinaan Oscar- ja Golden Globe -ehdokkuudet.

Elokuvassa vankilasta vapautunut psykoppaatti ahdistelee entistä asianajajaansa ja tämän perhettä. Jännitysleffan pääosissa nähdään poikkeuksellisen nimekäs tähtikaarti, sillä elokuvan pääosissa nähdään Robert De Niro, Nick Nolte, Jessica Lange, Juliette Lewis, Joe Don Baker, Robert Mitchum, Gregory Peck ja Martin Balsam.

Cape Fear tehtiin ensimmäisen kerran vuonna 1962, ja nyt nähtävä tuoreempi versio on sen uudelleenfilmatisointi. Näyttelijöistä Robert Mitchum ja Gregory Peck olivat mukana jo ensimmäisessä elokuvassa.