Helppo tunnistaa: Huumemiehellä 12 sormea – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poliisi tunnistaa rikolliset tavallisesti valokuvien, tatuointien ja muiden muassa pituuden perusteella. Nyt Brasilian poliisilla on ollut harvinaisen helppo tunnistaa eräs sikäläinen huumemies, sillä hänellä on eräs hyvin harvinainen ruumiillinen poikkeavuus.

Huumeiden salakuljetuksesta syytetyllä miehellä on nimittäin kummassakin kädessään kuusi sormea. Santa Catarinassa pidätetty mies esitti poliiseille veljensä henkilöpaperit. Ne eivät kuitenkaan häntä auttaneet, kun selvisi että etsintäkuulutetulla miehellä on kaksitoista sormea.

Poliisilla oli lopulta helppo tehdä tunnistus, Enio de Oliveira Matos kertoi Telegraph-lehdelle. Nyt mies on kaltereiden takana ja häntä odottaa oikeudessa syyte huumeiden salakuljetuksesta.