”Italialaisia” realitytähtiä ei päästetty Italiaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu Jersey Shore -realityohjelma on edennyt Yhdysvalloissa jo kolmannelle tuotantokaudelleen. Ensimmäisen kauden aiheuttaman kohun jälkeen ohjelman tekijätiimi savustettiin pois Jerseystä, minkä johdosta sarjaa piti kuvata kauden verran Miamissa.

Sittemmin sarjan kuvaukset ovat palanneet Jerseyn rannoille, mutta nyt sarjaa olisi haluttu kuvata yhden tuotantokauden verran myös Italiassa. Sarjan tähtien väitetään olevan amerikan-italialaisia, mutta taannoin selvisi että kaikilla ei olekaan italialaiset sukujuuret.

Italialaiset eivät ole olleet mielissään ohjelman kahdeksan realitytähden italialaisille tuomasta kysenalaisesta maineesta. Nyt ryhmä on joutunut ongelmiin, koska heitä ei ole päästetty Italiaan. TMZ-julkaisun mukana maan viranomaiset ovat vedonneet logistisiin ongelmiin. Tuotantoyhtiö yrittää parhaillaan saada neuvoteltua tarvittavia lupia.