Jennifer Aniston on edelleen seksikäs kissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Frendit-televisiosarjasta aikoinaan tunnetuksi tullut näyttelijä Jennifer Aniston ei ole onnistunut saamaan hittisarjan lopettamisen jälkeen kovinkaan vankkaa jalansijaa viihdemaailmassa. Myös suhdepuolella hänellä on ollut viime aikoina harvinaisen hiljaista.

Viime aikoina Jennifer on viihtynyt jälleen Rajaton ja Kauhea kankkunen -elokuvien päätähden Bradley Cooperin kanssa. Pari seurustelivat hetken aikaa jo vuonna 2009, ja nyt vanha suola on janottanut. Nyt Jennifer on poseerannut seksikkäänä punaisessa mekossa julkkisjuhlien punaisella matolla ja osoittanut olevansa edelleen kuuma pakkaus.

Näyttelemisen lisäksi Jennifer Aniston on luotsannut jo vuosien ajan omaa tuotantoyhtiötä. Äskettäin hänet kiinnitettiin ohjaajaksi Project Five -nimiseen lyhytelokuvaan, joka koostuu viidestä erillisestä lyhytelokuvasta. Projektissa työskentelevät ohjaajina myös Demi Moore ja Alicia Keys. Jennifer on kiinnitetty myös täyspitkän The Goree Girls -elokuvan ohjaajaksi. Elokuva kertoo vankilassa perustettavasta bändistä.