Teini-ikäisten seksijulistus oli liikaa Australiassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australiassa on noussut kohu nuorille suunnatun General Pants -vaatemerkin mainoskampanjasta, jonka iskulauseena on ”Rakastan seksiä”. Erityisen paljon lasten vanhempia on ärsyttänyt kaupan teini-ikäisen henkilökunnan vaatetus.

Nuorilla myyjillä on ollut yllään paitoja ja rintamerkkejä, joissa he ovat julistaneet kampanjan slogania ”Rakastan seksiä”. Myymälöissä on nähty myös alastomien naisten kuvia ja eroottisia videoita.

Nyt myös Australian hallitus on puuttunut kohukampanjaan, kun naisasioista vastaava ministeri Pru Goward totesi The Sunday Telegraph -lehden haastattelussa kampanjan menneen liian pitkälle. Yrityksen omistaja joutui lopulta luopumaan kampanjasta, mutta hän käänsi sen kuitenkin voitoksi. Kuvien päälle nimittäin liimattiin suuret ”sensuroitu” tekstit. General Pants korostaa, että ketään ei ole pakotettu pukeutumaan kampanjan asuihin.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat