Aviomies kutsui vaimoa hääyönä toisen naisen nimellä – avioliitto jäi lyhyeksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Moni on tehnyt seurustelun alkuvaiheessa nolon virheen kutsuessaan uutta kumppaniaan edellisen poika- tai tyttöystävänsä nimellä. Suhteen alussa lipsahdusta voidaan vielä katsoa läpi sormien, mutta hääyönä tilanne on toinen.

24-vuotias kiinalainen Sun Qiang mokasi nolosti kutsuessaan tuoretta vaimoaan toisen naisen nimellä hääyönään. Vajaan vuorokauden naimisissa ollut aviopari on nyt historiaa. Tuore vaimo suivaantui nimittäin joulukuussa sattuneesta tapauksesta niin, että hän haki välittömästi avioeroa.

Aviomies oli juhlinut häitään kosteissa merkeissä, ja viinanhuuruisen illan jälkeen hän teki kohtalokkaan virheen. Vaimo keräsi heti omaisuutensa miehen kotoa ja muutti seuraavana päivänä takaisin vanhempiensa luokse. Nyt tapaus on oikeudessa, koska mies on ole suostunut palauttamaan avioliiton myötä saamiaan myötäjäisiä.