Euroviisut alkoivat harvinaisen nololla mokalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Euroopan yleisradioyhtiöiden vuosittainen päätapahtuma Euroviisut alkoivat hetki sitten suorana lähetyksenä Saksasta lukuisiin maihin. Heti ensimmäisessä semifinaalilähetyksessä ilmeni kuitenkin noloja teknisiä ongelmia.

Suorassa lähetyksessä kerrottiin nimittäin heti alkajaisiksi, että ainakin Suomen kommentaattorien yhteydet ovat tällä hetkellä poikki. Tästä syystä kommentit joudutaan antamaan Saksasta ainakin toistaiseksi pelkästään puhelimen välityksellä.

Insinöörit yrittävät parhaillaan selvittää ongelmien syytä Saksan päässä. Euroviisut ovat taloudellisesti valtava projekti, jonka tekniikan tulisi olla moninkertaisesti varmistettua ja toimia moitteettomasti suorissa lähetyksissä. Aina näin ei kuitenkaan ole.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat