Euroviisut alkoivat harvinaisen nololla mokalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Euroopan yleisradioyhtiöiden vuosittainen päätapahtuma Euroviisut alkoivat hetki sitten suorana lähetyksenä Saksasta lukuisiin maihin. Heti ensimmäisessä semifinaalilähetyksessä ilmeni kuitenkin noloja teknisiä ongelmia.

Suorassa lähetyksessä kerrottiin nimittäin heti alkajaisiksi, että ainakin Suomen kommentaattorien yhteydet ovat tällä hetkellä poikki. Tästä syystä kommentit joudutaan antamaan Saksasta ainakin toistaiseksi pelkästään puhelimen välityksellä.

Insinöörit yrittävät parhaillaan selvittää ongelmien syytä Saksan päässä. Euroviisut ovat taloudellisesti valtava projekti, jonka tekniikan tulisi olla moninkertaisesti varmistettua ja toimia moitteettomasti suorissa lähetyksissä. Aina näin ei kuitenkaan ole.