Idols-kakkonen Ali Elkharam: ”Kupla on nyt rikki”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen Idols-kilpailun finaali käytiin viime sunnuntaina Helsingissä. Toiseksi kilpailussa sijoittui Ali Elkharam. Hän kertoi tunnelmistaan heti tuoreeltaan Staran Chaos Tube -tiimin videohaastattelussa. Mies oli tyytyväinen suoritukseensa.

– Mahti fiilikset. Vähän silleen takki auki, kun tää on nyt ohi. Mä en ainakaan pettynyt ole, mutta oon vaan onnellinen, että pääsin vetämään tuolle yleisölle ja pääsi kokemaan tuon. Ekaa kertaa mun keikalla oli pyrotekniikkaa. Ihan mahtava meininki. Todella hauskaa oli. Se ehkä näkyi meissä, että kun yleisöllä oli kivaa, niin meilläkin oli kivaa, Ali Elkharam kertoi Chaos Tube -haastattelussa.

Kilpailun kakkoseksi sijoittuneella laulajalupauksella ei vielä kisan jälkeen ollut kovin tarkkoja suunnitelmia tulevaisuuden suhteen.

– En tiedä miten tästä nyt eteenpäin. Tulevaisuus on vähän auki. Me ollaan eletty sellaisessa kuplassa. Kupla on nyt rikki ja katsotaan että mitä on ulkopuolella.