Kelly Brookin perheonni päätty tragediaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen mallikaunotar Kelly Brook on noussut parissa vuodessa tuntemattomuudesta kansainväliseksi tähdeksi. Talent-tuomaristossa nähty kaunotar on voittanut äänestykset maailman kauneimmasta julkkisvartalosta ja maailman kauneimmista sääristä. Nyt Brook on otsikoissa suru-uutisen merkeissä.

Kelly Brook on viime aikoina hehkunut perheonnea odottaessaan lasta Thom Evansille. Nyt raskaus on kuitenkin päättynyt traagisesti keskenmenoon kuudennella kuulla. Julkkiskaunotar kiidätettiin sairaalaan, mutta siellä lapsi todettiin kuolleeksi. Brook toipuu menetyksestä äitinsä luona, Daily Mail kertoo. Parhaillaan Kelly poseeraa Esquire-lehden näyttävässä kansikuvassa.

31-vuotias englantilainen Kelly Brook on toiminut julkkisurallaan näyttelemisen ja mallintöiden lisäksi myös uimapukujen suunnittelijana. Vuonna 2006 hän julkisti myös oman uimapuku- ja vaatemalliston. Samana vuonna Kelly Brook sijoittui maailman seksikkäimpien julkkisnaisten listalla viidenneksi. Vuonna 2009 hän sijoittui viiden parhaan joukkoon FHM-lehden maailman seksikkäimmän naisen äänestyksessä ja kolme vuotta sitten ykköseksi The Sun -lehden äänestyksessä, jossa rankattiin julkkismaailman parhaita sääriä.

Kelly Brook