Mies hoiti puutarhaansa alastomana – joutui oikeuteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin kuinka Britannian nudistit ovat aloittaneet uuden kampanjan saadakseen myös nuoria innostumaan nudismista. Nyt eräs nudisti on aiheuttanut kotonaan niin paljon pahennusta, että hänet haastettiin oikeuteen.

62-vuotias Donald Sprigg joutuu leivättömän pöydän ääreen hoidettuaan usein puutarhaansa täysin alastomana. Nakuilusta pitävä mies myönsi oikeudessa riisuvansa aika ajoin vaatteensa puutarhassaan. Nyt hän joutuu vastaamaan kolmeen syytteeseen muiden muassa siveettömyydestä, The Sun uutisoi.

Cirencesterissa asuvien naapurien mukaan Spriggin nakuilu on aiheuttanut heille stressiä ja mielipahaa. Mies väittää esiintyvänsä pihamaallaan alastomana vain kun tietää naapurien olevan poissa, mutta naapurit ovat silti onnistuneet ikuistamaan nakuilusta todistusaineistoa videolle. Oikeudenkäynti pidetään 20. kesäkuuta.