MTV-johtaja murhattu – ammuttiin päähän kotipihassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmanlaajuisen MTV-viihdekanavan nouseva kyky Gabriel Ben-Meir on kuollut. Hänet surmattiin sunnuntaiaamuna ampumalla teloitustyyliin kotinsa edustalla Keski-Wilshiren aluella Los Angesissa.

Gabriel Ben-Meir toimi MTV-kanavalla musiikkijohtajana ja häntä pidettiin yhtenä yrityksen kuumimmista tähdistä. Hänen työnsä jälkeä saatiin ihastella televisioruudusta muiden muassa Ashton Kutcherin suositussa Punk’d -ohjelmassa sekä useissa muissa realitysarjoissa. Ennen MTV-kanavaa Ben-Meir työskenteli useissa levy-yhtiöissä.

Surmatyö tapahtui, kun Ben-Meir oli poistunut asunnostaan ja kävelemässä autolleen noin kello yhden maissa sunnuntaina aamuyöllä. Ruumis kuitenkin löytyi vasta aamukuudelta, kun koiranulkoiluttaja huomasi sen. Poliisilla ei ole LA Times -lehden mukaan tällä hetkellä tietoa murhaajasta tai hänen motiiveistaan.