Pippa Middleton märkänä bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lontoossa taannoin juhlituista kuninkaallisista häistä muistetaan erityisesti morsiamen pikkusisko Philippa Charlotte ”Pippa” Middleton, josta  tuli superjulkkis samalla sekunnilla kun hän nousi autosta hääkirkon edustalla.

Sadatmiljoonat ihmiset ympäri maailmaa saivat ihastella 27-vuotiaan Pippan upeaa olemustaan ja vartaloaan, eikä ihme että hänen todettiin myöhemmin varastaneen päähuomion koko häissä. Viime viikolla hänen paljastavat bilekuvansa nähtiin verkossa, ja nyt vuorossa on taannoisella kuninkaallisella lomalla ikuistetut bikinikuvat.

Heti häiden jälkeen Facebookiin perustettiin myös fanisivusto, joka ei ollut omistettu varsinaisesti Pippalle, vaan hänen takapuolensa fanittamiselle. Pippa Middleton Ass Appreciation Society -niminen faniryhmä on saanut suuren suosion, ja tähän mennessä faneja on liittynyt ryhmään jo yli 200.000.