Pippa Middleton riisui bikininsä topless-kuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lontoossa taannoin juhlituista kuninkaallisista häistä muistetaan erityisesti morsiamen pikkusisko Philippa Charlotte ”Pippa” Middleton, josta  tuli superjulkkis samalla sekunnilla kun hän nousi autosta hääkirkon edustalla. Sittemmin paparazzit ovat etsineet kuumeisesti arkistoista neitokaisen kuvia.

Taannoin 27-vuotiaan Pippan paljastavat bilekuvat nähtiin verkossa. Nyt The Daily -verkkojulkaisu on puolestaan julkaissut vuonna 2006 Ibizan rannikolla otetun paparazzikuvan, jossa Pippa Middleton nähdään huvijahdilla rinnat paljaana riisumassa bikineitään. Tuolloin tumma kaunotar oli 22-vuotias ja reissussa ystäviensä sekä isosiskonsa Katen ja Prinssi Williamin kanssa.

Heti häiden jälkeen Facebookiin perustettiin myös fanisivusto, joka ei ollut omistettu varsinaisesti Pippalle, vaan hänen takapuolensa fanittamiselle. Pippa Middleton Ass Appreciation Society -niminen faniryhmä on saanut suuren suosion, ja tähän mennessä faneja on liittynyt ryhmään jo yli 200.000.