Prinssi Harryn krapulaisen häälookin syy selvisi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoisissa Britannian kuninkaallisissa häissä ihmeteltiin Prinssi Harryn nuhjuista ja väsynyttä olemusta Westminster Abbeyn kirkossa. Nyt on selvinnyt, että prinssi oli loukannut nilkkansa edellisenä yönä hypätessään hotellin terassilta.

Daily Mail -lehden saamien tietojen mukaan Harry oli ollut häitä edeltävänä yönä juhlimassa muiden nuorten kuninkaallisten kanssa kolmeen saakka aamuyöllä The Goring -hotellissa. Hän oli poistunut paikalta näyttävästi hyppäämällä hotellin terassilta alas ja samalla loukannut parin metrin pudotuksessa jalkansa.

Silminnäkijöiden mukaan Harryn kanssa juhlimassa olivat muiden muassa hänen on-off -tyttöystävänsä Chelsy Davy sekä häiden myötä superjulkkikseksi noussut morsiamen pikkusisko Pippa Middleton.