Tässäkö historian seksikkäin Oscar-voittaja? Katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Oscar-palkittu Hollywood-tähti Reese Witherspoon avioitui äskettäin Hollywood-agentti Jim Tothin kanssa. Ennen Tothia Witherspoon tapaili hetken aikaa Jake Gyllenhaalia. Kaunotar nähdään parhaillaan Water for Elephants -menestyselokuvassa Robert Pattinsonin rinnalla.

35-vuotta taannoin täyttänyt näyttelijäkaunotar on tehnyt merkittävän uran viihdemaailmassa, ja uran kruunasi taannoin oma Oscar-palkinto. Nyt Reese on kuvattu Vettä elefanteille -elokuvan Lontoon ensi-illassa todella näyttävänä kaunottarena. Häntä voidaan hyvällä syyllä pitää jopa lähihistorian seksikkäimpänä Oscar-voittajana.

Reese Witherspoon kertoi taannoin itkeneensä Water for Elephants -kuvausten päättymisen jälkeen, koska hän kiintyi niin kovasti kuvauksissa mukana olleeseen Tai-elefanttiin. Kiintyminen isoon eläimeen ei ole Reesen mielestä aivan tavallista, sillä yleensä vain näyttelijät kiintyvät toisiinsa. Witherspoonin mukaan Tai oli kuitenkin yksi näyttelijöistä, eikä hän olisi halunnut erota siitä.

– Itkin sen päivän, jolloin jätin hyvästit Taille. Kyseisen elokuvan tekeminen oli upeaa, sillä se oli niin poikkeuksellinen aikaisempiin elokuviin verrattuna. Kuvauksissa ihmiset kiintyvät toisiinsa, ja tämän vuoksi ystävyyssuhteiden syntyminen on normaalia. Minä kiinnyin ja rakastuin elefanttiin, koska meidän suhteemme tuntui lähes taikuudelta. Meillä oli yhteys, mikä tuntui upealta, Reese Witherspoon kertoi Popsugar-julkaisulle.