Topless-tarjoilijat olivat liikaa viranomaisille

Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luvun alkupuolella Suomessakin oli vallalla varsinainen topless-buumi, kun lähes jokaisessa baarissa piti olla topless-tarjoilija. Sittemmin trendi loppui ja tarjoilijat saivat viimein pukea vaatteet ylleen. Yhdysvalloissa topless-baarit ovat parhaillaan kohun keskiössä.

Mainen osavaltion Vassalborossa on toiminut topless-kahvila Grand View Topless Coffee Shop, jossa naistarjoilijat työskentelivät rinnat paljaana. Nyt kahvila on joutunut kuitenkin lopettamaan toimintansa haettuaan uusia yläosattomia työntekijöitä. Työntekijöitä haettiin nimittäin kyltillä, jossa luki ”Rintoja haetaan”. Ronski kyltti oli kuitenkin viranomaisille liikaa.

Kahvila ehti toimia kahden vuoden ajan, ja alusta saakka sen toimintaa kritisoitiin voimakkaasti. Kerran se mös poltettiin maan tasalle. Virallinen syy sulkemiseen oli se, että edellä mainittu mainoskyltti oli määräyksiä suurempi, Maine Morning Sentinel uutisoi. Viranomaisten mukaan rinnoilla ei ollut mitään tekemistä sulkemispäätöksen kanssa, mutta yrittäjä on asiasta täysin eri mieltä.