Tavisten alastonkuvat tekevät hyvää – oletko sinä mukana?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla on kehitetty lukemattomia tapoja kerätä varoja hyviin tarkoituksiin, mutta nyt verkosta löytyy ehkäpä yksi nerokkaimmista. Verkkosivusto on nimittäin valjastanut tavalliset kansalaiset riisumaan ja keräämään siten rahaa haluamiinsa kohteisiin.

Kyseisellä Nudityforcharity.org -verkkosivustolla tavikset voivat lähettää itsestään alastonkuvan, joka kuitenkin aukeaa vasta kun hänen puolestaan on lahjoitettu haluttu määrä rahaa hyväntekeväisyyteen.

Verkkosivustolta voi myös tarkastella sellaisten ihmisten alastonkuvia, joiden puolesta on jo lahjoitettu vaadittu rahasumma. Alastomuutta ja alastonkuvia löytyy verkosta miljoonittain, mutta tuskin ne ovat aiemmin tehneet kirjaimellisesti näin paljon hyvää.