Johanna Tukiainen: ”Todennäköisesti syyttäjä nostaa syytteen”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohujulkkis Johanna Tukiainen voi lähiaikoina joutua leivättömän pöydän ääreen pahoinpitelystä, koska hän löi miestään Artoa viinilasilla päähän. Nyt Tukiainen kertoo, että myös hänen miehensä voi saada syytteen.

Stara tapasi Tukiaisen Tampereen keikan takahuoneessa ja tiedusteli neitokaiselta kevään kuulumisia sekä pyysi päivitystä taannoiseen pahoinpitelykohuun ja poliisitutkintaan.

Katso tästä Johanna Tukiaisen videohaastattelun ensimmäinen osa.

– Artohan on syytteessä myös. Multa kysyttiin, että haluanko nostaa rikosilmoituksen Artoa vastaan. Mä ensin sanoin, että mä nostan syytteen ja sitten mä vedin sen pois. Mä soitin mun juristille ja sanoin että mä en syytäkään, Johanna Tukiainen kertoi.

– Sitten mulla oli poliisitutkinta Helsingissä ja ne poliisit sanoi, että todennäköisesti syyttäjä nostaa syytteen Artoa vastaan halusin tai en, vaikka mä sanoin että hän on mun aviopuoliso edelleen ja että mä en halua lähteä mihinkään oikeustoimiin. Tässä on erittäin vakavia juttuja taustalla. Paljon vakavampia kuin se, että mä oon heittänyt jonkun samppanjalasin jonnekin.

Arto Länsman ei suostunut kommentoimaan vaimonsa lausuntoja Staralle.

Katso tästä Johanna Tukiaisen keikan näyttävä kuvagalleria.