Tänään tv:ssä: Jenni Vartiaisen kohukeikka Provinssirockissa: ”Se oli todellinen järkytys”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosittu laulajatähti Jenni Vartiainen on viettänyt harvinaisen kiireistä keikkakevättä, ja kesällä meno jatkuu yhtä hektisenä. Kymmenettuhannet suomalaiset ovat jo nähneet Jennin esiintymässä, ja tänään siihen on mahdollisuus television välityksellä.

Vuoden live-esiintyjän Emmalla ja lukuisilla muilla Emmoilla taannoin palkittu Jenni Vartiainen nähdään tänä iltana kello 20.05 alkaen TV2:n esittämän keikkataltioinnin tähtenä. Kyseinen keikka taltioitiin viime kesänä Seinäjoella Provinssirockissa. Keikka kuitenkin keskeytyi ennen aikojaan, kun saksalainen Rammstein vaati saada festarialueen kaiken sähkön itselleen.

– Teltta oli täynnä ja tunnelma mitä loistavin. Oli todella järkytys kun tulin lavalta pois odottamaan encorea ja meille ilmoitettiin, että emme saa enää soittaa. Haluan kiittää yleisöä suuresti. Oli aivan mahtavaa! Kiitos! Jenni Vartiainen totesi tuolloin tilanteesta.

Lue lisää keikan tapahtumien taustoista tästä. Stara ikuisti Jenni Vartiaisen konsertin äskettäin valokuviksi, joita voi katsastaa tästä linkistä.