Jenni Vartiainen Rammstein-sekoilusta: ”Se oli todella järkytys!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänään alkuillasta Provinssirockissa esiintynyt suosikkilaulaja Jenni Vartiainen veti Törnävänsaaren X Stagen pullolleen katsojia, mutta keikka tuntui jäävän hieman lyhyeksi. Yleisö ehtikin ihmetellä kovasti miksi Vartiainen ei heittänyt lainkaan encorea valtavista aplodeista huolimatta eikä edes kiittänyt yleisöä keikasta.

Nyt tilanteeseen on saatu selvyys, sillä syynä oli illan pääesiintyjä Rammstein. Asiasta kertoi viihdelehti Staralle Jennin tiedottaja.

– Jennin Provinssirockin YleX-teltassa sunnuntaina ollut keikka jäi ilman encorea. Syynä on keikan aikana Ylelle tullut tieto, että Rammstein tarvitsi esiintymiseensä kaiken sähkön mitä alueelta löytyi. Jenni ja bändi eivät saaneet palata lavalle En halua kuolla tänä yönä -kappaleen jälkeen ja näin ollen heillä ei ollut edes mahdollisuutta kiittää yleisöä, saatikka soittaa kahta kappaletta, jotka keikalle oltiin suunniteltu, Vartiaisen taustatiimi paljasti.

Myös Jenni Vartiainen oli tyrmistynyt keikkansa saamasta yllättävästä käänteestä.

– Teltta oli täynnä ja tunnelma mitä loistavin. Oli todella järkytys kun tulin lavalta pois odottamaan encorea ja meille ilmoitettiin, että emme saa enää soittaa. Haluan kiittää yleisöä suuresti. Oli aivan mahtavaa! Kiitos! Jenni Vartiainen kiitti jälkikäteen fanejaan.