Johanna Tukiainen yhteisestä hotelliyöstä: ”Tein sen saman virheen!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen seuratuimpien julkkisten joukkoon lukeutuva Johanna Tukiainen keikkailee parhaillaan aktiivisesti soolona ja siskonsa Julian kanssa. Stara tapasi Tukiaisen Tampereen keikan takahuoneessa ja tiedusteli neitokaiselta kevään kuulumisia.

Katso tästä Johanna Tukiaisen videohaastattelun ensimmäinen osa.

Haastattelussa Johanna Tukiainen kertoi myös suhteestaan aviomieheensä Artoon, jonka kanssa suhde kariutui jo kahden viikon avioliiton jälkeen erohakemuksiin. Tukiainen paljasti, että haastattelua edeltävän yön aviopari oli viettänyt taas yhdessä.

– Turussa mulla oli hotellihuone, johon mä kutsuin Arton ja tarjosin hänelle illallisen. Tein taas saman virheen minkä monet naiset tekevät, koska naisen rakkaus perustuu anteeksiantamiseen. Hän sanoi että hän muuttuu. Se on kuultu varmaan jo aika monta kertaa että ihminen sanoo muuttuvansa, Johanna Tukiainen kertoi Staralle.

– Mä en ihan oikeasti usko siihen muuttumiseen, mutta me oltiin Turussa yhdessä ja meillähän on ollut myös hirveän ihania hetkiä. Artossa ja kaikissa meissä ihmisissä on omat hyvät ja huonot puolensa. Ihminen voi ihastua niihin hyviin asioihin ja hyviin puoliin helposti. Mutta jos ne huonot puolet voittavat ylivoimaisesti, niin eihän siitä tule sitten mitään.

Katso tästä Johanna Tukiaisen keikan näyttävä kuvagalleria.