Jessica Wright ongelmissa uusien rintojensa kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen näyttelijäkaunotar Jessica Wright lienee suomalaisille vielä varsin tuntematon tuttavuus, mutta Britanniassa hän on jälleen ylittänyt uutiskynnyksen bikinikuvillaan. The Only Way Is Essex -saippuasarjan tähti on nyt nimittäin esitellyt kurvikasta vartaloaan huvijahdilla.

Sarjan kuvaukset päättyivät keskiviikkona, joten suurin osa tähdistä suuntasi heti lomalle. Parhaillaan Espanjan auringon alla lomaileva Jessica Wright hankki äskettäin uudet 32DD-kokoiset rinnat. Huvijahdin kannella maanneella kaunottarella näytti nimittäin olevan hieman vaikeuksia ottaa aurinkoa mahallaan maaten. Jessican aikaisemmat rinnat olivat kokoa 32C, joten uusiin muhkeisiin muotoihin totuttelu vie aikaa. Lomaseurana hänellä oli saman sarjan tähti Amy Childs.

25-vuotias Jessica Wright tunnetaan kotimaassaan erityisesti The Only Way Is Essex -sarjan näyttelijänä. Viime vuoden lokakuussa alkanut saippuasarja on saanut suuren suosion ja tehnyt tähdistään seurattuja julkkiksia. Sarjan kolmas tuotantokausi alkaa syyskuussa 2011.