Tamara Ecclestone nakuilee hyvän asian puolesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Formulamoguli Bernie Ecclestonen vanhin tytär, televisiopersoona Tamara Ecclestone, nousi viime vuonna useita kertoja otsikoihin bikinikuvillaan ja silikonirinnoillaan. Nyt hän on riisunut vaatteensa hyvän asian puolesta.

Tamara Ecclestone on tuorein kiinnitys PETA-järjestön kampanjoihin, joissa kymmenet julkkistähdet ovat poseeranneet jopa alastomina eläinten puolesta. Tamara poseeraa yläosattomissa mainosjulisteessa, jossa kehotetaan olemaan enkeli eläimille.

Tamara Ecclestone PETA

Milanossa syntynyt 26-vuotias englantilais-kroatialainen Tamara Ecclestone on takavuosina supermallina menestystä niittäneen kroatialaisen Slavican ja formulapomo Bernie Ecclestonen vanhin tytär. Hän varttui ja kävi koulunsa Lontoossa, ja on sittemmin tehnyt kansainvälistä uraa muiden muassa televisiossa. Hän oli mukana selostamassa vuoden 2009 Formula 1 -kilpailuja Italian televisiossa. Nykyisin Tamara on myös aktiivinen PETA-järjestön jäsen.