Will Smithin ”sikamainen” ökyasuntovaunu suututti newyorkilaiset

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosikkinäyttelijä Will Smith on parhaillaan New Yorkissa kuvaamassa Men in Black 3 -elokuvaansa, mutta onnistui jo ensimmäisenä kuvauspäivänä suututtamaan kaupungin asukkaita perinpohjin. Smithiä varten keskelle Sohon kaupunginosaa tuotiin nimittäin valtava ökyluokan asuntovaunu.

18 metriä pitkässä ja 130 neliön vaunussa on marmorilattiat sekä oma olohuone, makuuhuone, elokuvahuone ja kuntosali. Viranomaisten lausunnoissa todettiin, että kaupunkilaisilla on oikeus poistua aamuisin kotoaan ilman, että kodin edustalle on parkkeerattu risteilyalus.

Asukkaiden mukaan vaunu häiritsi alueen yritysten liiketoimintaa, peitti kadunvarren asuntojen ikkunoita ja aiheutti ruuhkia. Tästä syystä se sai viimein eilen lähtöpassit ja vaunu jouduttiin siirtämään pormestarin määräyksestä kadun varresta läheiselle parkkipaikalle. Nyt Smith joutuu saapumaan kuvauspaikalle puolentoista kilometrin päästä. Katso video siirto-operaatiosta tästä.