Penelope Cruz hävisi vedon – pukeutui kakkapökäleeksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Latinotähti Penelope Cruz nähdään pian Pirates of the Caribbean: Vierailla vesillä -elokuvassa yhdessä Johnny Deppin kanssa. Tammikuussa näyttelijäkaunotar sai esikoisensa näyttelijä Javier Baremin kanssa, mutta se ei menoa juuri hidastanut.

Nyt Penelope on paljastanut joutuneensa pukeutumaan kakkapökäleeksi hävittyään vedon Johnny Deppin kanssa.

– Johnnyt ja minä olemme molemmat South Parkin Hankey-kakkahahmon faneja. Se on absurdi, mutta todella hauska. Johnny teki minulle Hankey-asun ja sitten meillä oli veto, jonka hävisin. Sen takia minun piti pukeutua kakka-asuun kuvauspaikalla. Hän nauroi katketakseen ja kyyneleet silmissään ja otti minusta tuhat valokuvaa, joiden toivon pysyvän ikuisesti piilossa, Penelope Cruz kertoi Daily Mail -lehdelle.

Penelope Cruz Sanchez on 36-vuotias espanjalainen näyttelijä, joka on naimisissa Javier Bardemin kanssa. Vuonna 2006 Cruz oli ehdolla parhaan naispääosan Oscar-palkinnon voittajaksi elokuvastaan Volver-paluu. Oscaria hän ei voittanut, mutta Euroopan elokuva-akatemia palkitsi Cruzin joulukuussa 2006 parhaana eurooppalaisena naisnäyttelijänä. Viime vuosina kaunotar on nähty elokuvissa Manolete, Elegy, Vicky Christina Barcelona, Nine ja Sinkkuelämää 2. Tänä vuonna hänet nähdään Pirates of the Caribbean: Vierailla vesillä -elokuvassa.