Leijonien kansanjuhlassa uskomaton tunnelma – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Helsingissä tuhannet ihmiset kokoontuvat parhaillaan juhlistamaan jääkiekon eilistä kultamitalia kansanjuhlaan. Illan ohjelma alkaa vasta seitsemältä, mutta juhlakansaa on saapunut paikalle hyvissä ajoin.

Stara on mukana tallentamassa tunnelmaa, joka on jo nyt uskomattoman hieno. Torvet soivat ja Suomi-huudot raikaavat. Tällä hetkellä Kauppatorilla on muutamia satoja ihmisiä, mutta virta kiihtyy nopeasti ja torin parhaat paikat täyttyvät. Illan esiintyjälistalla ovat ainakin Petri Nygård ja Jare & VilleGalle.

Mm2011

Mm2011

Mm2011

Mm2011

Mm2011

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat