MM-mestaruuspokaali oli murskautua – pelastui viime hetkellä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen jääkiekkojoukkue nähtiin tänään Helsingin Kauppatorilla järjestetyn kansanjuhlan itseoikeutettuna päätähtenä. Joukkue toi yleisömeren nähtäväksi myös Suomen pitkän tauon jälkeen saadun palkintopokaalin, eli ”Pojan”.

Poika oli kuitenkin saada reissulla siipeensä, sillä Ossi Väänänen oli pudottaa sen kaksikerroksisen linja-auton katolta maahan. Hän asetti Pojan seisomaan yksikseen bussin yläkerran katolle, mutta bussin liikkuessa se kaatui. Stara ikuisti tilanteen ja Väänäsen kuvan hänen saatua viime hetkellä kiinni pystistä.

LUKIJAKILPAILU: Staran Facebook-sivusta tykkääjien kesken arvotaan 4.10.2017 Huawei Honor 8 -älypuhelin, jossa muun muassa tuplakamera, Dual-SIM ja 5,2 tuuman näyttö. Voit osallistua kilpailuun tykkäämällä Staran Facebook-sivuista. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat