Nyt alkoi meininki Kauppatorin kansanjuhlassa – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Helsingin Kauppatorilla on parhaillaan jo useita tuhansia ihmisiä odottamassa juhlien varsinaista alkamista. Hetki sitten yleisö toivotettiin kuitenkin jo tervetulleeksi kansanjuhlaan.

Ensimmäisen juonnon alkaessa yleisömeri repesi valtavaan huutoon ja samalla ilmoille nousi todellinen Suomen lippujen meri. Parhaillaan yleisö pitää itse huolta viihtyvyydestään laulamalla tuttuja kannustuslauluja ja töräyttelemällä kymmeniä torvia.

Paikalle on saapunut runsaasti viranomaisia valvomaan tilannetta. Poliiseja ja pelastuslaitoksen henkilökuntaa on jopa poikkeuksellisen paljon. Varsinainen illan ohjelm alkaa tunnin kuluttua kello 19.00. Televisiolähetys alkaa TV2:lla kello 19.20.

Mm2011

Mm2011

Mm2011

Mm2011

Mm2011

Mm2011