Yllätyskäänne Johanna Tukiaisen avioliitossa: ”Päätettiin harrastaa kuumaa seksiä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkistähti Johanna Tukiainen avioitui helmikuussa Arto Länsmanin kanssa Lapissa järjestetyissä talvihäissä. Jo pari viikkoa myöhemmin julkkispari haki avioeroa, mutta nyt suhteessa on tapahtunut yllättävä käänne parempaan.

Eilen aviopari juhli jääkiekkokultaa Tampereen Hullu Poro -ravintolassa läheisissä tunnelmissa. Samalla pariskunta kommentoi suhteensa tilaa Staralle.

– Erittäin hyvää kuuluu. Me ollaan taas rakastuneita. Meillä on välillä ollut viileät välit, mutta nyt on taas tosi lämpimät, Arto Länsman kertoi Staralle.

– Mä oon semmoinen ihminen, että mä menin naimisiin rakkaudesta. Mä halusin olla yhden ihmisen kanssa loppuelämäni yhdessä, ja olla vakituisessa parisuhteessa. Tää on nyt ollut vähän ailahtelevaa. Mikäli se on musta kiinni, niin mä kykenen parisuhteeseen. Arto on ollut vähän ailahteleva, Johanna Tukiainen totesi.

– Me oltiin ensin keikalla Valkeakoskella perjantaina ja Sahalahdella lauantaina. Julia teki comebackin upean näköisenä. Päätettiin jäädä Tampereelle yöksi harrastamaan kuumaa seksiä, Johanna vielä lisäsi nauraen.