Aamulehti yllätti lukijansa poikkeuksellisella MM-kullittelulla – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereella ilmestyvät sanomalehti Aamulehti on intoutunut Suomen jääkiekon maailmanmestaruudesta niin paljon, että se on omistanut MM-kullalle koko sivun jo kahtena peräkkäisenä päivänä. Kultainto ei ole kuitenkaan jäänyt ainoastaan siihen, vaan myös lehden nimi on tilapäisesti muutettu.

Maanantaina pirkanmaalaiskodeissa ihmeteltiin, kun Aamulehden sijaan koteihin jaettiinkin Kultalehti-niminen sanomalehti. Sama toistui vielä tänään tiistaina, kun kannessa on koko sivun kuva Helsingin Kauppatorilla juhlivasta Mikael Granlundista. Kuvan alapuolella julistetaan kissankokoisin kirjaimin ”Saletisti natsaa!”

Maanantaina Kultalehden kannessa nähtiin näyttelijä Eppu Salminen, joka oli kiivennyt Suomen lipun kanssa Keskustorin suihkulähteen huipulle. Otsikkona on kultaotteluun viitaten yksinkertaisesti ”Löylytys”. Eppu Salminen esitteli eilen Aamulehteä innokkaasti julkkistähdille ja toimittajille kansanjuhlan backstagella.