Tällaista ilmakuvaa ei ole ennen nähty! MM-kultajuhlat 360-panoraamassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Helsingin Kauppatorille kokoontui eilen valtava joukko suomalaisia juhlistamaan jääkiekon toista maailmanmestaruutta. Eri arvioiden mukaan paikalla oli 80.000 – 100.000 ihmistä, joten kyseessä oli Suomen oloissa todella poikkeuksellinen ihmismassa.

Tapahtumapaikan yllä nähtiin useita helikoptereita, joiden joukossa pörräsi myös Flycam Oy:n operoima miehittämätön kuvauskopteri, josta kerroimme kuvan kanssa jo eilen. Kopterin tallentamasta materiaalista on nyt verkossa julkaistu Flycamin yksinoikeudella valmistama Skyview-ilmapanorama, jossa näkymää voi siirtää rajoittamattomasti vaikkapa vain maisemien katselua varten.

Tavalliset panoramakuvat lienevät jo kaikille tuttuja, mutta nyt kyseessä on ilmasta otettu panoramakuva, jossa juhlakansa ja ympäristö näkyvät kaikessa komeudessaan. Lisäksi käyttäjä voi hiirellä liikutella kuvaa haluamaansa suuntaan ja myös zoomata haluamaansa kohtaan. Katso siis upea Maailmanmestarit 2011 Skyview ja tarkista jospa sinäkin näkyisit kuvassa.