Simpsoneissa nolo moka – Bart paikkasi seuraavassa jaksossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituin animaatiosarja Simpsonit käyttää lähes jokaisessa jaksossaan nimekkäitä vierailijoita, ja äskettäin Mihousen tyttöystävän ääniroolia sai kunnian esittää amerikkalainen näyttelijä Kristen Schaal. Hänen nimensä kirjoitettiin kuitenkin väärin lopputeksteihin.

Kristen Schaal huomasi, että hänen nimensä luki lopputeksteissä muodossa Kristen Schall ja mainitsi siitä Twitter-blogissaan. Samalla hän kuitenkin iloitsi pääsystä huippusuosittuun televisiosarjaan. Seuraavalla viikolla Simpsonit-tuotanto korjasi virheensä hauskalla tavalla, kun Bart Simpson kirjoitti aiheesta liitutaululle. Korjauksen jälkeen Kristen Schaal kiitti tuotantoa vuolaasti.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat