MTV3: MM-mestaruuspokaali löydettiin hajonneena

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maanantaina noin 80.000 suomalaista juhlisti Helsingin Kauppatorilla Suomen jääkiekkojoukkueen maailmanmestaruutta ja todisti kuinka MM-pokaali, eli Poika, nostettiin ilmaan 16 vuoden tauon jälkeen.

Stara kertoi jo aiemmin kuvasarjan kera kuinka leijonapelaaja Ossi Väänänen oli pudottaa Pojan maahan bussin katolta joukkueen poistuessa Kauppatorilta. Pokaali kuitenkin pelastui täpärästi varmalta murskautumiselta, sillä pelaaja sai siitä otteen viime sekunnilla.

Tänään MTV3 kertoo, että onni ei ollut myötä enää illan myöhemmissä vaiheissa. Arvokas pysti nimittäin hajosi. Poika vietiin illalla turvaan hotelliin, josta se kuitenkin löydettiin tiistaina iltapäivällä palasina kahvat ja jalka irronneena. Tänään 45 minuuttia -ohjelmassa MTV3-kanavalla seurataan Pojan matkaa Suomeen.