Juopunut Leijona-Väänänen vaati päästä poliisin kyytiin – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maanantaina Helsingin Kauppatorilla järjestetyissä Leijonien mestaruusjuhlissa sattui ja tapahtui, kuten lehdistä ollaan saatu lukea. Tapahtuman jälkeen Suomen jääkiekkojoukkue poistui paikalta kaksikerroksisella bussilla, mutta Ossi Väänäsellä oli muita suunnitelmia.

Väänänen huomasi nimittäin joukkueen bussia saattaneen moottoripyöräpoliisin esiintymislavan backstagella ja hyppäsi tämän kyytiin. Poliisi sai samalla kokeilla miltä tuntuu kantaa kaulassaan tuoretta MM-kultamitalia. Iloisessa humalassa oleva urheilutähti kertoi haluavansa poistua paikalta poliisimoottoripyörän kyydillä, mutta se ei kuitenkaan onnistunut. Syyksi miehelle kerrottiin se, että paikalla ei ollut ylimääräisiä kypäriä.