Pidätkö pisamakasvoisista kaunottarista? Tässä on sinulle todellinen ilotulitus

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailmassa on jonkin verran suosittuja televisio- ja elokuvatähtiä sekä huippumalleja, joiden kasvoilla voi kesäisin nähdä tavallista enemmän pisamia. Muiden muassa Megan Fox, Lindsay Lohan ja Evangeline Lilly kuuluvat tähän joukkoon.

Nyt amerikkalainen viihdejulkaisu The Chive on koonnut verkkosivuilleen massiivisen kokonaisuuden, jossa poseeraavien kaunotarten yhdistävänä tekijänä ovat juuri pisamat. Katso pisamainen kuvagalleria tästä.

Lost-sarjasta tutuksi tullut 31-vuotias Evangeline Lilly ilmoitti sarjan päättymisen jälkeen jättävänsä näyttelemisen ainakin toistaiseksi ja keskittyvänsä kirjoittamiseen. Kokonaan hän ei julkisuudesta vetäytynyt, sillä kaunotar poseeraa jatkossakin erään kosmetiikkamerkin mainoskuvissa. Hän sai taannoin jo valmiiksi myös ensimmäisen lastenkirjansa.