Uskomaton moka! Uusi laki kieltää ihmisten välisen seksin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa on käyty Perussuomalaisten murskaavan vaalivoiton jälkeen keskustelua eduskuntaan valittujen kansanedustajien kyvykkyydestä hoitaa heille kuuluvia asioita. Yhdysvalloista löytyy tunnetusti kyseenalaisia ja jopa pähkähulluja lakeja, mutta nyt Floridassa on asetettu uudet pohjat.

1. lokakuuta osavaltiossa tulee nimittäin voimaan eläinseksin kieltävä laki, jonka tekijät eivät olleet tainneet olla paikalla koulun biologian tunneilla. Lopullisen lain sanamuotoon jäi nimittäin kohta, jonka perusteella myös seksi ihmisten välillä kuuluu saman lain piiriin.

Näin tapahtui siksi, että uudessa laissa mainittu eläimen laaja määritelmä kattaa vahingossa myös ihmiset. Nyt useat amerikkalaismediat ovat nostaneet asian esille ja ihmetelleet lainsäätäjien heikkoa osaamista.