MM-pokaalin hajoaminen ei yksin Leijonien syytä: ”Heikosti rakennettu”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen jääkiekon toinen maailmanmestaruus on puhuttanut runsaasti, kun maanantainen kansanjuhla nostatti keskustelua urheilutähtien alkoholinkäytöstä. Tänään pelaajat lähtevät Turusta kiertämään ympäri Suomea järjestettäviä paikallisia voitonjuhlia.

Helsingin juhlinnan tiimellyksessä pelaajien mukana ollut MM-pokaali hajosi pirstaleiksi. Pysti oli kolhuja lukuunottamatta kunnossa vielä maanantai-iltana, mutta tiistaina se löydettiin hajonneena. Kyse oli kuitenkin kopiosta, sillä alkuperäinen on hyvässä tallessa.

Eilen Urheiluruutu kävi katsastamassa kuinka pokaalia korjattiin pajalla. Samalla ammattilainen totesi, että kopiopokaalin hajoaminen ei ollut yksin Leijonien syytä, sillä se ei ollut kovin vahvaa tekoa.

– Mun mielipiteeni on se, että tämä on vähän heikosti rakennettu. Tämä on kahdeksan tällaisen hyvin ohuen ruuvin varassa. Nämä kahvat ovat erittäin painavia, eli ne ovat suhteessa tähän rakennelmaan liian painavia. Kyllä sinäkin (rakennusvaiheessa) on vika, koska se on aika rajua se käsittely siinä vaiheessa kun tuolla juhlitaan, kultaseppä Pertti Malinen kertoi Urheiluruudulle.