Koiran viiden vuoden pakomatka päättyi onnellisesti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkisuuteen tulee aika ajoin onnellisia uutisia tapauksista, joissa vuosia kadonneet lemmikit palaavat viimein kotiin tavalla tai toisella. Tällä kertaa chihuahua-koira on palannut viiden vuoden karkumatkaltaan, kun sen mikrosiru kertoi viranomaisille omistajan nimen.

San Diegossa asuva perhe Cookie-kadotti koiransa viisi vuotta sitten. Sen koommin pienokaisesta ei kuultu, kunnes eräs nainen löysi sen rappusiltaan mustan terrierin kanssa, San Diego Union Tribune uutisoi. Löytöpaikka oli vain muutaman kilometrin päässä katoamispaikalta.

– Ne olivat kuin tyttö- ja poikaystävät. En olisi halunnut antaa koiraa pois, koska se oli niin söpö. Pidän eläimistä, mutta tiesin, että sen omistaja on kokenut varmasti kovia, koirien löytäjä Monica Madrigal kertoi lehdelle.

Madrigal kutsui viranomaiset vasta muutaman päivän kuluttua. He selvittivät koiran omistajan lemmikin niskassa olleesta mikrosirusta. Lemmikin omistaja oli yllättynyt ja huojentunut, kun vuosien odotuksen jälkeen rakas lemmikki palasi kotiin. Perhe oli ehtinyt jo luopua toivosta koiran löytymiseksi, ja he olivat hankkineet uuden koiran vain päivää ennen kotiinpaluuta.