Teiniäiti Leah Messer märkänä bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

MTV-viihdekanavan suosittu Teiniäidit-realitysarja on tehnyt monista henkilöistään julkkistähtiä Yhdysvalloissa, ja useammatkin heistä ovat joutuneet jo ongelmiin lain kanssa. Päihdeongelmat ja pahoinpitelyt eivät ole kuitenkaan vielä ryvettäneet Leah Messeriä.

Nyt Leah Messer on kuvattu nauttimassa vapaapäivästään yhdessä lastensa kanssa rannalla ja vesipuistossa Orlandossa, Floridassa. Vaalea kaunotar oli pukeutunut värikkäisiin bikineihin. Hän näytti samalla kollegoilleen mallia kuinka äiti voi pitää lastensa kanssa myös yhteistä hauskaa sen sijaan, että äidit tappelisivat ja juopottelisivat yökerhoissa, kuten viime aikoina on saatu lehdistä lukea.

18-vuotias Leah Messer ei ole kuitenkaan hänkään päässyt kovin helpolla, sillä viime kuussa hänen aviomiehensä Corey Simms haki avioeroa. Messeristä tuli siis jo nuorella iällä kahden lapsen yksinhuoltaja. Paparazzit ikuistivat kaunottaren tuolloin itkemässä lohduttomasti puistossa yhdessä ystävänsä kanssa.