Tältä Turun MM-kultajuhlat näyttivät ilmasta käsin – katso upea ilmapanorama

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kuluvan viikon maanantaina Helsingin Kauppatorilla nähtiin valtaisa väenpaljous, kun kansa juhli Suomen jääkiekon toista maailmanmestaruutta. Paikalle oli saapunut eri arvioiden mukaan peräti 80.000 – 100.000 ihmistä, joille esiintyi useita kotimaisia suosikkitähtiä.

Helsingin juhlatunnelmia päästiin ihailemaan verkossa myös lintuperspektiivistä, kun tamperelainen Flycam Oy julkaisi juhlista upean Skyview-ilmapanoramakuvan. Katsojat voivat siirrellä ja zoomailla panoramakuvaa itse. Kuva herätti välittömästi myös kansainvälistä huomiota. Eilen kultajuhlat olivat siirtyneet Turkuun, ja nyt myös turkulaisten juhlista nähdään Skyview-ilmakuva. Siitä voidaan samalla ihailla muutenkin turkulaisia kaupunkimaisemia.

Katso kuva tästä.