Courtney Love härskissä asussa: ”Näitä rintoja ei ehkä kannattaisi esitellä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rocklegenda Kurt Cobainin leski Courtney Love paljasti taannoin intiimejä salaisuuksia pariskunnan avioelämästä ja julkaisi nakukuviaan Twitter-blogissa. Kuvista noussut kohu paisui siihen pisteeseen, että Love lopetti hetkeksi mikrobloggaamisen kokonaan.

Kuluneen viikon Love on viettänyt monien muiden julkkisten tavoin Cannesissa, jossa hän teki todennäköisesti viikon pohjat asuvalinnallaan. Rokkarin asu palasti nimittäin julkkisjuhlissa aivan liikaa paljasta pintaa ja rintoja, vaikka esittelemistä ei juuri ollut.

Taannoin rokkari joutui ongelmiin, kun koruyhtiö syytti häntä arvokkaiden korujen palauttamatta jättämisestä. Jacob & Co -yhtiö nosti oikeudessa kanteen, jossa se väitti Loven jättäneen palauttamatta 114.000 dollarin arvoiset korut. Rokkari lainasi korvakorut, rannerenkaan ja kaulaketjun, mutta palautti vain rannerenkaan. Muut Love väitti kadottaneensa. Koruyhtiön mukaan lainaaja on vastuussa koruista. Oikeudenkäynti ei ole vielä alkanut.