Gisele Bundchen saapui julkkisjuhliin lähes meikittömänä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumallien raskaaseen sarjaan lukeutuva Gisele Bundchen sai perheenlisäystä joulukuussa 2009, mutta jo kolmen kuukauden kuluttua hän teki paluun Vogue-lehden muotikuvauksiin. Raskauden aikana vain 15 kiloa lihonut huippumalli teki siis nopean paluun töihin.

Gisele Bundchen aiheutti viime viikolla ohikulkijoille sydämentykytyksiä Brasilian Sao Paulossa, sillä hän innostui esittelemään asujaan kaupan näyteikkunassa. Tällä kertaaa hän on suunnannut Century Cityssä järjestettyyn Beauty Culture -tapahtumaan. Luonnonkaunis Gisele yllätti kuvaajat ja juhlayleisön saapuessaan paikalle lähes meikittömänä.

30-vuotias brasilialaissyntyinen Gisele Bundchen on sekä maailman parhaiten palkattu että maailman rikkain supermalli. Hän tienaa vuodessa noin 25 miljoonaa dollaria. Bundchenilla on hallussaan myös ennätys maailman eniten lehtien kansissa poseeranneena mallina. Hän on urallaan toiminut yli 20 brändin kasvona ja näytellyt elokuvissa Paholainen pukeutuu Pradaan ja Taxi. Gisele on nykyisin naimisisa jalkapallopelaaja Tom Bradyn kanssa, ja pariskunnalla on yhteinen lapsi Benjamin Rein Brady. Aiemmin kaunotar seurusteli pitkään näyttelijä Leonardo Di Caprion kanssa.