Julianne Houghin bikinivartalossa ei ole lainkaan silikonia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalaisille Tansii tähtien kanssa -ohjelmasta tuttu ammattitanssija ja näyttelijä Julianne Hough ei ole vielä maailmanlaajuisesti kovinkaan tunnettu supertähti, mutta hänestä veikataan kuluvan vuoden nousijaa julkkismarkkinoille. Nyt kaunotar on ikuistettu paparazzikuviin.

Julianne Hough kuvattiin nautiskelemassa olostaan sinisensävyisissä bikineissä, joissa hänen vartalonsa pääsee oikeuksiinsa. Kaunottaresta puhuttaessa muistetaan usein mainita, että hän ei ole suurentanut rintojaan silikonilla kuvat monet muut Hollywood-tähdet ovat tehneet.

22-vuotias Julianne Hough osallistui taannoin Tanssii tähtien kanssa -kilpailun amerikkalaiseen versioon, mutta yhtä lailla hän oli otsikoissa myös ryhdyttyään seurustelemaan tähtijuontaja Ryan Seacrestin kanssa vuoden 2010 keväällä. Julianne nähtiin taannoin näyttelemässä Harry Potter ja viisasten kivi -elokuvassa koululaista.