Kate Upton pysäyttävän uhkeana sängyssä

Viihdeuutiset · Stara.fi

18-vuotias bikinimalli Kate Upton nousi huippumalliksi kirjaimellisesti yhdessä yössä, kun maineikas Sports Illustrated -lehti valjasti hänet tämän vuoden uimapukunumeronsa malliksi. Tämän hetken kuumin supermalli on ollut viime viikkoina otsikoissa lähes päivittäin.

Kate on ehtinyt poseerata monissa näyttävissä kuvissa, ja viime viikolla hänestä julkaistiin myös video, jossa neitokaiseen tutustutaan hieman tarkemmin samaisen tapahtuman backstagella. Nyt Kate nähdään kuitenkin poseeraamassa sängyllä todella pienissä bikineissä.

18-vuotias amerikkalainen Kate Upton on aina haaveillut malliurasta. Miamissa varttunut kaunotar löydettiin malliuralle 12-vuotiaana hänen ollessaan palaamassa hevosnäytöksestä Texasissa. Vuonna 2007 hän osallistui mallitoimiston hakutilaisuuteen ja sai heti kiinnityksen. Sittemmin hän on toiminut muiden muassa Guess-alusvaatteiden mallina ja poseerannut Cosmopolitan-lehden kannessa. Läpimurtonsa Kate Upton teki helmikuussa 2011 Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossa.